Organisatie Stichting Babyspullen

Mary Kearney (voorzitter)
Esther-Lee Glastra (penningmeester)
Heleen van Egmond (secretaris)
Frans Bos (bestuurslid)
Niels Kentie (bestuurslid)

De dagelijkse leiding is in handen van Marjolijn Hermus, directeur van Stichting Babyspullen.

Hoofd- en nevenfuncties bestuursleden 2020

Mary Kearney (voorzitter)
Betaalde functie(s): Gemeente Amsterdam – strategisch adviseur organisatieontwikkeling.
Vrijwilligersfunctie(s) anders dan Stichting Babyspullen: Kascommissie Vereniging van Eigenaren.

Esther-Lee Glastra (penningmeester)
Betaalde functie(s): Senior Manager Financial Audit bij PwC.
Vrijwilligersfunctie(s) anders dan Stichting Babyspullen: Geen.

Heleen van Egmond
Betaalde functie(s): Zelfstandig ondernemer bij The Happy Volunteer.
Vrijwilligersfunctie(s) anders dan Stichting Babyspullen: Lid stembureau Verkiezingen.

Anna-Marijke Westra
Betaalde functie(s): Zelfstandig ondernemer bij @ AM4Communicatie&Zo.
Vrijwilligersfunctie(s) anders dan Stichting Babyspullen: Lid van de LIONS Bergen-Egmond-Schoorl.

Frans Bos
Betaalde functie(s): National Accountmanager Benelux bij Shurgard Self-Storage en zelfstandig ondernemer met webshop Flomenga.
Vrijwilligersfunctie(s) anders dan Stichting Babyspullen: Geen.

Niels Kentie
Betaalde functie(s): Geen
Vrijwilligersfunctie(s) anders dan Stichting Babyspullen: Toezichthouder HVP Zorg Den Haag, Voorzitter Raad van Toezicht Woonvoorziening De Brug Alkmaar, Gastdocent Horizon College MBO Sport & Bewegen en InHolland Alkmaar post-HBO opleiding, WMO consulent.

groot voor website (2)

Operationeel team

Coördinatoren – deze functionarissen ondersteunen de directeur bij de dagelijkse aansturing van de vrijwilligers. Elk aandachtsgebied heeft zijn eigen coördinator(en). Zij zijn verantwoordelijk voor de realisatie van de in het jaarplan gestelde doelen binnen hun aandachtsgebied. Het motiveren en begeleiden van de vrijwilligers in het team is hierbij een belangrijke taak.

Vrijwilligers – binnen de stichting is een breed scala aan vrijwilligers actief. Mensen die in het land spullen inzamelen, promotie of transport verzorgen, zich bezighouden met fondsenwerving of administratie.

Adviseurs – professionals die het bestuur en de teams ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken.

De organisatie Stichting Babyspullen bevindt zich momenteel in een professionaliseringstraject waarbij de structuur van de organisatie wordt aangepast. Doel is een professionele en efficiënte organisatie te realiseren die, na een enorme groei in de eerste drie jaar van haar bestaan, de komende jaren in staat zal zijn nog meer kinderen te helpen.

Financiële gegevens