Iets organiseren? Leuk!

Wij staan open voor leuke samenwerkingen, acties en evenementen.

Alle acties – groot of klein – zijn welkom. Denk aan een lokale inzamelactie, eigen doneer-actie of meedoen aan een landelijke evenement.

Natuurlijk mag het ook iets compleet anders zijn. Wij ondersteunen en denken graag met je mee.

Stappenplan

Stap 1. Bedenk een actie. Je staat vrij om je actie of evenement zelf invulling te geven.

Stap 2. Vul het formulier in. Je krijgt spoedig mogelijk contact een reactie om het verder te bespreken.

Let op! Het lukt niet altijd om aangevraagde vrijwilligers, inzamelcontainers en promotiemateriaal te realiseren.

Stichting Babyspullen NLdoet 2019-03

Meld je actie hier aan: