Raad van advies

This is custom heading element with Google Fonts

De markt waarin ik werkzaam ben draait om de nieuwste kinderwagens, hippe babymerken en de laatste mama en baby gadgets. Maar tijdens een bezoek aan Stichting Babyspullen werd me weer eens duidelijk dat er in ons land ook een aanzienlijke groep mensen is die hiervan alleen maar kan dromen. Zij hebben al moeite met het kopen van een setje babykleding en zijn afhankelijk van steun en giften. Ik heb met eigen ogen gezien wat Stichting Babyspullen kan betekenen voor gezinnen. Met een startpakket hoeven ouders zich in ieder geval geen zorgen te maken over de primaire benodigdheden als er een baby komt. Het is voor het hele gezin een goede start voor een nieuw leven! Daarom draag ik Stichting Babyspullen een warm hart toe.

Carola Siksma-Ruiters

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Spread the love