skip to Main Content
ouders van nu

Op 17-19 oktober mocht Stichting Babyspullen op het gezellige In de wolken Festival staan. En wat hebben we ervan genoten: we hebben er met heel veel plezier gestaan, veel bezoekers gesproken en een geweldig bedrag ingezameld!

Al eerder in de wolken

Wij voelden ons al eerder gezien en gesteund door Ouders van nu. Zo kwam Hilde Tholen al eens bij ons op bezoek, en ontvingen wij in 2018 wel 6 pallets vol met vilten in de wolken tassen waar speentjes, billenzalf, een badthermometer en nog veel meer in zat!

Meer bekendheid en een prachtig bedrag ingezameld

Toen wij uitgenodigd werden voor het jaarlijkse In de Wolken Festival deden wij een vreugdedansje. Niet alleen mochten wij hier staan zodat onze stichting meer naamsbekendheid kreeg, er was zelfs een speciaal Enjoy & Care ticket in het leven geroepen om bezoekers van het festival aan te moedigen Stichting Babyspullen financieel te steunen. Wat een geweldig warm gebaar waar we ontzettend dankbaar voor zijn!

We hebben veel bezoekers gesproken die Stichting Babyspullen nog niet kenden, maar nu natuurlijk wel en dat is alleen maar mooi! En onze vrijwilligers op social media zaten ook niet stil, want zo’n 20.000 mensen hebben onze berichten over het festival gezien!

We wisten van tevoren niet hoeveel we zouden inzamelen, maar hebben we €880,- aan donaties mogen ontvangen! Wat een fantastisch bedrag, hier kunnen wij wel 880 rompertjes voor inkopen voor in de babystartpakketten!

We zijn Ouders van nu ENORM dankbaar!

Daarom speciaal voor Hilde Tholen, de organisatie van Ouders van nu én In de wolken festival: DANK JULLIE WEL voor jullie hartverwarmende steun! Samen helpen we nóg meer baby’s aan een goede start.

Back To Top