skip to Main Content
Shurgard helpt Stichting Babyspullen

Dankzij Shurgard gaat Stichting Babyspullen opgeruimd de lente in. Shurgard gaat ons namelijk ondersteunen! Op 20 locaties in Nederland bieden zij opslagruimte aan Stichting Babyspullen. Inzamelpunten en voorsorteerlocaties kunnen hier hun babyspullen brengen. Deze worden dan tijdelijk opgeslagen tot een transportvrijwilliger van de Stichting ze ophaalt. En dat is nog niet alles: op de 20 vestigingen waar Stichting Babyspullen opslagruimte krijgt, komt ook een rode inzamelcontainer te staan. Daarin kunnen particulieren babyspullen doneren. Dat zijn geen twee, maar twintig vliegen in één klap!

Extra opslagruimte op 20 locaties in Nederland

Op het onderstaande kaartje en in het lijstje onderaan deze pagina zie je bij welke vestigingen van Shurgard je terecht kunt. Hier vind je ook informatie over de openingstijden. Vrijwilligers van de inzamelpunten en voorsorteerlocaties én particulieren kunnen terecht tijdens kantooruren.*

*Let op: de openingstijden van het kantoor zijn anders dan de toegangsuren van de opslagruimtes. Omdat vrijwilligers van Stichting Babyspullen geholpen worden door een medewerker van Shurgard, kunnen zij alleen tijdens kantooruren terecht. Hetzelfde geldt voor particulieren die babyspullen willen doneren.

Shurgard helpt Stichting Babyspullen -  2020

Een soepel logistieke proces

De samenwerking met Shurgard maakt dat het logistieke proces van Stichting Babyspullen nog soepeler verloopt. Door de extra opslagpunten heeft Stichting Babyspullen een betere dekking binnen Nederland. Inzamelpunten én particulieren hebben dus meer mogelijkheden om hun spullen in te leveren. Daarnaast lossen de opslagpunten een aantal bestaande knelpunten op. Zoals opslaglocaties die moeilijk bereikbaar zijn of alleen op zeer beperkte tijden geopend. Die zijn nu vervangen door een goed bereikbaar opslagpunt van Shurgard dat ook nog eens ruime openingstijden biedt. Alles bij elkaar is Stichting Babyspullen hier enorm mee geholpen!

Shurgard: dank jullie wel!

Over Shurgard

Shurgard biedt opslagruimte voor huishoudelijke, persoonlijke en zakelijke bezittingen. Dit doen zij op verschillende locaties in Nederland, rond Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en andere grote steden. Op elke locatie is ook een Shop. Hierin kun je bijvoorbeeld verhuisdozen en inpakmateriaal kopen. In deze shops komt een rode inzamelcontainer van Stichting Babyspullen te staan. Daarin kunnen klanten van Shurgard en andere bezoekers babyspullen doneren.

Afbeelding: Baby Natur, Unsplash

Back To Top