17 oktober is er door verschillende instanties en vrijwilligers voor Stichting Babyspullen ingezameld. Tijdens boodschappenacties worden er boodschappenlijstjes uitgedeeld. Hiermee vragen we het winkelend publiek om één of meer van onze schaarse items mee te nemen tijdens het boodschappen doen. Dit jaar is er vanwege Corona ook een boodschappenactie online gehouden.

Er zijn in totaal bijna 4 winkelwagens vol ingezameld! Online heeft het geresulteerd in ontzettend veel bereik en nieuwe volgers op Instagram, 25 donaties en €417 opgebracht in totaal. Wij willen iedereen die heeft geholpen met inzamelen hartelijk bedanken! Daarnaast bedanken we natuurlijk ook iedereen die op 17 oktober heeft gedoneerd.

Opbrengst van boodschappenactie in Middelburg
Opbrengst van boodschappenactie Utrecht