- 
Arabic
 - 
ar
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Polish
 - 
pl
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk
Zoek
Sluit dit zoekvak.

menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blog

Blog

Mama Presylia vertelt

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Maar met een kleine meid op komst, wordt er een hoop goed gemaakt. Zo ook voor Presylia, die begin dit jaar mama werd van de kleine Aïcha. 

Op dit moment verblijven Aïcha en Presylia in een zorghuis waar ze 24 uur per dag ondersteuning krijgen. Niet alleen daar, maar ook vanuit het consultatiebureau en van haar vriend krijgt ze de nodige steun. Maar ze hopen snel terug naar hun eigen plek te kunnen gaan. 

Babystartpakket van Stichting Babyspullen

Via via had ze gehoord over Stichting Babyspullen en hoe tevreden ze waren. Toen het pakket voor haar werd aangevraagd en zij deze ontving, was ze overweldigd: “Er zat zoveel in het pakket, ik zou niet kunnen zeggen wat ik het leukste vond. Alle kleertjes en spullen waren zo mooi. Maar er zat 1 product tussen waar ik erg blij mee ben. Dat is het fotolijstje voor een voetafdruk en foto. Die staat nu op de tafel met haar afdruk en mooiste foto van haar eerste maand.”

Presylia en Aïcha zijn nu twee maanden verder en leren elkaar steeds beter kennen. Zo weet mama nu precies wat de kleine nodig heeft. Vooral haar mama. Presylia: “Alles gaat goed, zolang ze maar bij mij is.”

Tip voor andere aanstaande moeders

Voor Presylia kwam het babystartpakket als een geschenk. Maar er zijn meer aanstaande moeders die het pakket goed kunnen gebruiken. Daarom heeft zij als tip: “Je hoeft het niet alleen te doen, vraag om hulp. De hulp is er namelijk”. 

Wil je baby’s zoals Aïcha ook een eerlijke start geven? 

Kijk hier hoe je ons kunt helpen om onze missie te volbrengen.

Spread the love!

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!