skip to Main Content

KLEIN GESCHENK VOOR MAMA,
MET EEN GROOT VERSCHIL!

#maakhetverschil

Elk kind heeft recht op een goede start. Doneer al voor € 5. Iedere bijdrage telt.

Stichting Babyspullen
in cijfers

0
uitgegeven pakketten 2022
0
vrijwilligers
0
donateurs
0
inzamelpunten

Een goede start voor elk kind!

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan Stichting Babyspullen?
Dat kan door een donatie te doen! Met jouw steun kunnen we gezinnen in Nederland voorzien van de benodigde babyspullen om een goede start te maken. Jouw donatie maakt direct verschil in het leven van kwetsbare baby’s en jonge kinderen.

Of je nu eenmalig wilt doneren of periodiek wilt bijdragen, elk bedrag is welkom en wordt zeer gewaardeerd. Met jouw donatie kunnen we de babystartpakketten compleet maken met essentiële items zoals rompers, shirtjes, broekjes en beddengoed. Hiermee kunnen we gezinnen ondersteunen die het financieel moeilijk hebben en bijdragen aan een goede start van een kind.

Doneren is eenvoudig. Je kunt voor een eenmalige donatie of een periodieke donatie via onze veilige website. Elke euro telt en draagt bij aan het helpen van gezinnen in nood.

Dankzij jouw steun kunnen we samen het verschil maken voor de allerkleinsten in Nederland. Doe vandaag nog een donatie aan Stichting Babyspullen en help ons bij het realiseren van onze missie om elk kindje een goede start te geven. Bedankt voor jouw steun! #maakhetverschil

Wat gebeurt er met jouw donatie?

  • Met een donatie van €10 kunnen we een romper, een shirt en een broek in het pakket doen.
  • Met een donatie van €15 kunnen we een slaapzak, een hoeslaken en een aankleedkussenhoes in het pakket doen.
  • Met een donatie van €25 kunnen we een deken, een kruik en een omslagdoek in het pakket doen.

Steun jij onze actie? Samen kunnen we nog veel meer kinderen een goede start geven!

JA, ik wil een bijdrage doen!Wist je dat….

… in Nederland 1 op de 13 kinderen opgroeit in armoede?
… dat betekent dat dagelijks meer dan 35 kinderen in armoede geboren worden?
… dat dat jaarlijks zo’n 13.000 kinderen zijn?
… de ouders van deze kinderen niet kunnen voorzien in de basisbehoeften van hun kindje? Een warme deken, een kruik, verzorgingsspullen, voldoende kleertjes etc.

Stichting Babyspullen geeft al meer dan 11 jaar praktische hulp. De stichting maakt van nieuwe en gebruikte babyspullen babystartpakketten. In deze pakketten zitten alle spulletjes die (aanstaande) ouders in Nederland nodig hebben om hun kindje te verzorgen. Dankzij de pakketten ervaren (aanstaande) ouders minder stress, waardoor het kindje zich gezonder kan ontwikkelen!

Reacties van ontvangers

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik wil Stichting Babyspullen heel erg bedanken dat ze het mogelijk maken voor zo veel moeders om deze doos te ontvangen die niet alleen noodzakelijke en tastbare items bevat, maar ook zorg en genegenheid” Christiane

“Het pakket was heel compleet. Echt alles zat erin: een voetenzak, kleertjes en badspulletjes. Voordat ik het pakket kreeg, had ik zorgen over hoe ik alles zou moeten gaan betalen. Het pakket kwam dus heel goed van pas”
Rowan

Back To Top