skip to Main Content

Stichting Babyspullen werkt samen met de kraamzorgorganisatie ‘KraamZus’. Beide organisaties maken zich hard voor een goede liefdevolle start voor baby’s.

Om deze samenwerking nog meer kracht bij te zetten, zal KraamZus Stichting Babyspullen dit jaar met maar liefst 5000 euro ondersteunen voor de aanschaf van 100! babystartpakketten. In het kort spraken wij hierover met Zus Berger, de oprichtster van KraamZus.

Wat doet KraamZus?
KraamZus is een landelijke kraamzorg organisatie waarin warme en persoonlijke zorg voorop staat. De kraamzussen die werkzaam zijn bij KraamZus staan dag en nacht voor je klaar en maken van de kraamtijd graag een feestje.

Zus, mocht als moeder zelf drie keer genieten van goede kraamzorg. Dit waren voor haar allemaal dierbare ervaringen die haar een aantal waardevolle inzichten hebben gegeven. ‘Persoonlijke betrokkenheid en de inzet van één kraamverzorgende per gezin brengen rust en vertrouwen in de roerige periode na de geboorte’, aldus Zus. Het waren deze inzichten die haar, samen met haar enthousiasme over het vak, motiveerden tot de start van KraamZus in 2006.

Samenwerking met Stichting Babyspullen
Aan Zus vroegen wij ook hoe zij in aanraking is gekomen met Stichting Babyspullen. ‘Tijdens ons werk zien wij de vraag naar Babystartpakketten veel voorbij komen en ook zagen wij dat er landelijk veel vraag naar was. Om dit goed te organiseren is een hele klus en daarom zochten wij destijds een partner die dit goed voor elkaar had en de organisatie hiervan landelijk in de vingers heeft. Dit was Stichting Babyspullen. Trots zijn wij dan ook dat wij zo’n fijne samenwerking met jullie hebben, zodat wij onze cliënten weer kunnen ondersteunen wanneer dit nodig is. Er worden complete pakketten aangeboden en alles wordt op centrale plekken verzameld. Stichting Babyspullen heeft het goed voor elkaar en hier willen wij graag een steentje aan bijdragen. Daarom hebben wij jullie destijds benaderd, als waardevolle partner voor de toekomst!’

Stichting Babysspullen is trots op de samenwerking met KraamZus en heel dankbaar voor deze mooie donatie waarmee ze nog meer baby’s een liefdevolle goede start te kunnen bieden.

Back To Top