skip to Main Content

Stichting Babyspullen is aangesloten bij de webwinkel YouBeDo. YouBeDo is een online boekwinkel, maar wel een bijzondere. Als je een boek koopt bij YouBeDo dan wordt tot 12% van je aankoopprijs gratis gedoneerd aan een goed doel naar keuze. Ben je van plan een boek te bestellen, kijk dan eens op YouBeDo.com en geef aan dat je Stichting Babyspullen wilt steunen.

Door je boeken te bestellen bij YouBeDo, help je mee de geldstroom naar goede doelen te vergroten. Via YouBeDo.com worden ruim 2 miljoen boektitels verkocht. Je betaalt gewoon dezelfde prijs als bij andere boekhandels. Jij koopt een boek en YouBeDo doneert tot 12% van het aankoopbedrag aan een goed doel dat jij kiest. Stichting Babyspullen is één van de goede doelen waaraan je kunt doneren.

YouBeDo is in 2007 opgericht en ontstond vanuit een gevoel van onbegrip. Hoe kan het dat er zoveel ongelijkheid is in de wereld? Overvloed enerzijds en gebrek anderzijds. Rijkdom en armoede. Er lijkt maar geen balans te komen en het verdelen van de overvloed lijkt haast onmogelijk. Maar het kan wel, dat bewijst YouBeDo. Zij laten geldstromen terugvloeien naar mens, dier en natuur.

Deze overtuiging sluit naadloos aan bij die van Stichting Babyspullen. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Stichting Babyspullen trekt zich het lot van deze kinderen aan en vindt dat ieder kind recht heeft op een goede start. Daarom sluit de stichting zich graag aan bij mooie initiatieven zoals YouBeDo.

Door simpelweg een account aan te maken bestel je jouw favoriete boek, selecteer Stichting Babyspullen als goed doel en tot 12% van jouw aankoopbedrag gaat naar de stichting.

Omdat ieder kind recht heeft op een goede start.

Back To Top