skip to Main Content

Bij Stichting Babyspullen draaien we gezien alle omstandigheden nog niet op volle touren. Al onze inzamelpunten blijven voorlopig nog gesloten. Als gevolg hiervan is er momenteel bijna geen aanwas van spullen die we in onze pakketten kunnen verwerken. Vanwege de genomen maatregelen werken we momenteel met minder vrijwilligers in ons sorteer- en distributiecentrum en staan alle andere werkzaamheden op een laag pitje.

We willen heel graag zoveel mogelijk babystartpakketten inpakken, zodat we deze kunnen verstrekken aan de gezinnen die dat hard nodig hebben.

Alleen zijn nu niet alle babyspullen op voorraad, waardoor dat heel erg lastig is om complete babystartpakketten in te pakken.
Daarom willen we heel graag een hele gerichte inzamelactie houden, zodat wij weer nieuwe volledige babystartpakketten kunnen inpakken.

Wat hebben we nodig?

* Meiden broekjes maat 62 en 80
* Meiden jasjes maat 62/68
* Jongens broekjes maat 80, 86 en 92
* Rompers, maat 74 t/m 92 en 86/92 (jongens en meiden)
* Shirts lange mouw maat 86 (jongens en meiden)
* Billendoekjes
* Verzorgingsproducten
* Dekens (wieg- en ledikant)

Hoe kan je ons helpen?
Door deze babyspullen te verzamelen en naar ons op te sturen. We hopen op dit moment alleen deze schaarse items te ontvangen, zodat we deze met een paar vrijwilligers snel uit kunnen zoeken en sorteren, en ze in de babystartpakketten kunnen doen.

Je kunt de babyspullen opsturen naar:
Stichting Babyspullen
Nijverheidsplein 2F
1704 RB Heerhugowaard

OF
Doneren in de twee rode inzamelbakken voor de overheaddeur bij Stichting Babyspullen. Deze bakken zijn toegankelijk op maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur. Adres: Nijverheidsplein 2F, 1704 RB Heerhugowaard.

Alvast heel erg bedankt. Niet alleen namens Stichting Babyspullen, maar ook namens alle baby’s die wij hiermee kunnen helpen!

Heb je geen babyspullen meer? Natuurlijk is een financiële donatie ook meer dan welkom. Dit kan bijvoorbeeld via onze webshop, of rechtstreeks via iDeal.

Back To Top