Word sponsor

Ben je ondernemer op het gebied van babyspullen? En heb je restpartijen? Doneer deze dan aan Stichting Babyspullen! Ben je geen ondernemer op het gebied van babyspullen en wil je Stichting Babyspullen helpen? Een financiële donatie is uiteraard ook welkom! Zo help je ouders in nood die je gift goed kunnen gebruiken en kom je officieel bekend te staan al sponsor van Stichting Babyspullen. Wil je doneren  aan Stichting Babyspullen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Stichting Babyspullen heeft een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) status.  Organisaties voor goede doelen die zijn erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) zijn volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting. Zie voor meer informatie: Uitleg belastingvoordeel of anbi.nl

Spread the love