Doneer een financiële bijdrage

Stichting Babyspullen wil zo veel mogelijk ouders in nood steunen met babystartpakketten. Om deze pakketten samen te stellen, kunnen wij jouw hulp hard gebruiken! Het is ons doel om uiteindelijk in heel Nederland te opereren. Zodat wij alle ouders kunnen bereiken. Help jij ons helpen? Doneer dan! Elke bijdrage is welkom op rekeningnummer 1443.46.958 ten name van Stichting Babyspullen te Heerhugowaard. Of klik op de banner hier naast om direct via een beveiligde verbinding te doneren.

Adopteer een goede start

Maak met uw hele bedrijf of afdeling wekelijks/maandelijks/jaarlijks een goede start mogelijk voor kinderen die opgroeien in armoede! Voor €50,- regelt u met z’n allen een goede start voor 1 baby! Vraag naar de mogelijkheden via info@stichtingbabyspullen.nl.

Spread the love