skip to Main Content

Help mee tijdens de sorteerweek:
11 t/m 15 september – in Utrecht en Heerhugowaard!

Elk kwartaal hebben we een sorteerweek, alwaar wij met een heleboel (nieuwe) vrijwilligers aan de slag gaan (om te proberen) om alle aangeleverde kledingzakken te sorteren… zeg maar een soort marathon.
Onder het mom ‘vele handen maken licht werk’ lukt dit de vele gevallen, en daarbij kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken!

Wij zouden het geweldig vinden als jij samen met aantal vriend(inn)en of collega’s, ons komt helpen bij de aankomende sorteerweek..!
Wat houdt het in:

 • We proberen zoveel mogelijk mensen te mobiliseren om mee te helpen sorteren in een week!
 • Doel: alle kledingzakken sorteren in onze 2 locaties – zowel jongens & meisjes kleding,  op maat en per soort (trui, broek, rompertje etc.)
 • Wanneer: maandag 11 t/m vrijdag 15 september
 • In Heerhugowaard:
  – ma t/m vrij van 9:00 – 12:00 uur
  – di & do avond van 19:00 – 22:00 uur
 • In Utrecht
    –  ma t/m do van  9:00 – 12:00 uur & 12:30 – 15:30 uur
  –  vrijdagochtend van  9:00 – 12:00 uur
 • Uiteraard mag je ook meerdere keren meedoen!

Lijkt het jou leuk om je voor langer aan te sluiten bij Stichting Babyspullen? Dat kan!
We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team willen versterken en willen meedenken over de verdere ontwikkeling van de stichting.  Zie hieronder meer informatie of indien je niet meer aarzelt dan dan kun je ons mailen naar info@stichtingbabyspullen.nl.

Samen zorgen we ervoor dat nog meer kinderen in Nederland een goede start kunnen maken.

Logo

Actuele vacatures

Vrijwilligerswerk bij Stichting Babyspullen

Met jouw inzet draag je actief bij aan een goede start voor honderden kinderen die in armoede worden geboren. Maar hoe weet je of dit vrijwilligerswerk past bij jou als persoon?

Doordat we veel verschillende plekken hebben, kun je zelf kijken wat het beste past. We doen ons best om te zorgen dat de klus die jij wilt doen aansluit bij jouw wensen.

Een deel van het vrijwilligerswerk wordt gedaan bij ons sorteercentrum in Heerhugowaard, maar we hebben ook dingen die je vanuit huis kan doen. Bekijk de vacatures om te zien of er iets tussenstaat.

En als je zelf een leuk idee hebt, horen we dat ook graag.

Iedereen kan met zijn/haar eigen talenten iets betekenen voor Stichting Babyspullen.

 

Lijkt het jou leuk om ons begin je aan te sluiten bij Stichting Babyspullen? We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team willen versterken en willen meedenken over de verdere ontwikkeling van de stichting. Je kunt ons bijvoorbeeld helpen met:

 • Inzamelen, sorteren, administratie en transport;
 • Coördinatie, promotie en fondsenwerving;
 • Ook hebben we regelmatig interessante (onderzoeks)projecten.

 

Een gezellig team

Als je vrijwilligerswerk bij Stichting Babyspullen doet, betekent dit niet alleen iets voor het leven van deze kinderen. Je komt ook in contact met een grote, enthousiaste groep vrijwilligers en het brede netwerk van de stichting.

We organiseren eens per jaar een bijeenkomst voor vrijwilligers. We bekijken de mogelijkheden om nog meer leuke en interessante dingen met onze vrijwilligers te ondernemen. Zonder onze vrijwilligers is er geen Stichting Babyspullen en die waardering willen we – ondanks onze beperkte middelen – graag laten blijken!

Staat jouw functie er niet tussen en wil je toch helpen? Laat ons weten wat jou leuk lijkt om te doen en wij gaan kijken wat er mogelijk is!

Fist of Dad and Newborn Baby
Back To Top