Word donateur

Dankzij financiële steun van particulieren en bedrijven kunnen wij nog meer baby’s een goede start geven. Help jij ons helpen?

Help als vrijwilliger

Kom jij ons team van vrijwilligers versterken? Je kunt ons helpen met uren, kennis en/of expertise. We zoeken vrijwilligers voor diverse werkzaamheden en projecten.

Schenk babyspullen

Kleding, beddengoed, kruiken, hydrofiele doeken… Geef je gebruikte babyspullen een tweede leven via Stichting Babyspullen!

Zakelijk helpen

Zakelijk iets betekenen voor Stichting Babyspullen?
Bekijk hoe je vriend kan worden met je bedrijf.