skip to Main Content
Grote En Kleine Wensen Voor 2018

Het is alweer januari. De feestdagen zijn achter de rug en voor ons ligt een knapperig vers nieuw jaar. Een nieuw jaar waarin nog van alles mogelijk is en waar we vol verwachting naar uitkijken. Wij wensen jullie allemaal het allermooiste toe voor 2018. Dat al je wensen uit mogen komen, hoe klein of hoe groot die wensen ook zijn. Hoe mooi zou dat zijn?

In het afgelopen jaar zijn veel van onze wensen uitgekomen. Zo hebben we veel meer babystartpakketten kunnen verstrekken dan in onze doelstelling stond. En daarbij hebben we ontzettend veel hulp gehad van hardwerkende vrijwilligers. Geweldig dat we op hun hulp konden rekenen. Voor 2018 hebben we ook wat wensen. Vaak wordt gezegd dat je wensen voor je moet houden, maar wij geloven er juist in dat je je wensen kunt realiseren door ze uit te spreken. Wie weet kun jij ons wel helpen?

Stichting Babyspullen heeft grote en kleine wensen voor 2018. Als je ons kunt helpen of een goede tip hebt, mail dan naar info@stichtingbabyspullen.nl

Stichting Babyspullen zoekt:

  • Een hoofdsponsor

Een bedrijf dat onze hoofdsponsor wil worden (eventueel in natura). Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

  • Sportshirts

Sportshirts met ons logo erop, zodat onze vrijwilligers (en anderen die onze stichting een warm hart toedragen) tijdens diverse sportevenementen reclame voor de stichting kunnen maken.

  • 20 extra vrijwilligers voor het distributiecentrum in Heerhugowaard

We hebben extra helpende handen nodig om aan de stijgende vraag naar babypakketten te kunnen blijven voldoen. Vrijwilliger worden kan al vanaf 1 dagdeel per week. https://www.stichtingbabyspullen.nl/hulp-geven/help-als-vrijwilliger/

  • Ambassadeurs

Bekende (of onbekende) Nederlanders die affiniteit hebben met onze doelstelling en het gezicht van onze stichting willen zijn om ons werk onder de aandacht te brengen.

  • Elke 2 weken een teamuitje in het distributiecentrum

We willen graag elke maandag (of maandag om de week) een teamuitje bij ons faciliteren waarbij we laten zien wie we zijn en wat we doen, maar waarbij natuurlijk ook de handen uit de mouwen gestoken zullen worden. Denk aan een personeelsuitje, een studentenuitje, vriendenuitje. Een gezellige, leerzame en zinvolle middag.

  • Opslagpunten

Wij zoeken naar opslagpunten in Zeeland, Utrecht, Emmen, Arnhem en Roosendaal. Vrijwilligers en/of bedrijven die een ruimte beschikbaar willen stellen om gedoneerde babyspullen van inzamelpunten uit de regio op te slaan. We vragen minimaal 5m3 aan opslagruimte. Er worden duidelijke afspraken gemaakt wanneer het opslagpunt wordt geleegd.

  • Draadkarren

We zoeken draadkarren (met een gesloten achterkant) voor in het distributiecentrum.

  • Een sorteercentrum in elke provincie

Stichting Babyspullen wil graag in elke provincie een sorteercentrum starten. In een sorteercentrum worden de binnengekomen spullen gesorteerd. Dit gebeurt nu al in verschillende centra en omdat dit heel goed werkt willen wij dit verder uitbreiden.

Wij willen dit graag realiseren in Friesland, Zuid-Holland, Drenthe, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Zeeland. Dit zou ook een samenwerking met een dagbesteding o.i.d. kunnen zijn.

  • Een timmerman voor een dag

Voor wat kleine timmerklusjes in het distributiecentrum in Heerhugowaard.

Kun jij ons helpen om onze wensen te realiseren? Of heb je zin om je op een andere manier in te zetten voor de stichting?

Kijk eens op onze website https://www.stichtingbabyspullen.nl/hulp-geven/help-als-vrijwilliger/ of mail ons info@stichtingbabyspullen.nl
Samen zetten we ons in om elk kindje een goede start te geven.

Back To Top