skip to Main Content

Bij Stichting Babyspullen zijn we op zoek naar nieuwe inzamelpunten in de buurt van de steden Leeuwarden, Apeldoorn en Dedemsvaart. In deze drie steden bevindt zich een voorsorteerlocatie waar we alle in de regio verzamelde babyspullen voorsorteren voordat ze naar ons sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard gaan. 

De voorsorteerlocaties bevinden zich bij dagbestedingslocaties in Leeuwarden, Apeldoorn en Dedemsvaart. In de buurt van deze steden zoeken we nu inzamelpunten waar mensen hun babyspullen kunnen doneren. Een belangrijke voorwaarde is dat je de babyspullen niet alleen verzameld, maar ook met regelmaat naar de voorsorteerlocatie brengt zodat de mensen daar ze kunnen sorteren.

Voor andere locaties in Nederland zoeken we momenteel geen inzamelpunten. Ondanks dat we er graag meer zouden hebben, kunnen we dat logistiek momenteel niet bolwerken. Ben je werkzaam bij een bedrijf in de logistieke sector en wil je ons helpen? Dan komen we graag in contact over ondersteuning bij onze ritten. Dan kunnen we ook in andere delen van Nederland weer nieuwe inzamelpunten openen.

Locaties voorsorteerlocaties Leeuwarden, Apeldoorn en Dedemsvaart

Stichting de Noorderburg, Talentencentrum Leeuwarden
Sixmanstraat 68
8932 PA Leeuwarden

AC de Vuurtoren Baalderborggroep
Judith van Marlelaan 22
7701 HW Dedemsvaart

Senzo
Jean Monnetpark 51
7336 BB Apeldoorn


Back To Top

Ja, ik word bestie en steun een moeder in armoede

Wordt Bestie

Met jouw vaste, maandelijkse of jaarlijkse donatie, maak jij het verschil!

Met een jaar lang donateurschap geef jij het eerste deel van het babystartpakket aan een pasbevallen moeder.

Elke dag worden er 35 baby’s geboren in armoede. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. Daarom zorgen wij voor een babystartpakket dat ouders de eerste twee levensjaren helpt hun baby een goede basis te geven.

Steun jij onze actie? Samen kunnen we nog veel meer kinderen een warme start geven!