skip to Main Content

Bij Babycursus.com vinden we het geweldig dat Stichting Babyspullen ouders die het financieel minder hebben steunt met een mooi babystartpakket. We willen zelf ook het beste voor de baby én de ouders en dit is de reden dat we Stichting Babyspullen zoveel mogelijk onder de aandacht willen brengen!

We vermelden de goede werkzaamheden van Stichting Babyspullen in ons Babycursusboek. Hierin staat alle informatie waarmee (aanstaande) ouders en (beroeps)opvoeders goed worden voorbereid op de bevalling, de komst van een baby en het ouderschap.

We geven bijvoorbeeld de tip dat als je babyspulletjes niet meer gebruikt je deze kunt inleveren bij een van de vele inzamelpunten in Nederland. De stellen die we de informatie geven zeggen ook: ‘Dat gaan wij doen! Als we de babyspulletjes niet meer nodig hebben, dan weten we waar ze weer op een goede plek terechtkomen!” Daarnaast worden mensen blij als ze iemand anders blij kunnen maken en vinden ze het fijn als ze hier ook een bijdrage aan kunnen leveren. Daarom geven we tijdens de babycursus ook aan dat mensen bijvoorbeeld als vrijwilliger kunnen helpen bij het inzamelen, sorteren, maken en vervoeren van babystartpakketten.

Tevens ontvangen de (aanstaande) ouders een leuke goodie bag met interessante producten van goede bedrijven. Hierin zit van Stichting Babyspullen een informatiefolder en een handige checklist met babyspulletjes die wenselijk zijn voor het maken van de babystartpakketten. Allemaal handige producten die ouders die het financieel minder hebben goed kunnen gebruiken.

Het voelt goed om iets te doen waar je iemand anders blij mee kunt maken. Daarom zetten we alle lieve en zorgzame mensen die de babystartpakketten mogelijk maken in het zonnetje! En faciliteren we een leuk en gezellig uitje met een vaartocht in de Zaanstreek voor de mensen die zich zo goed inzetten bij Stichting Babyspullen!

Met Babycursus.com en Stichting Babyspullen zorgen we voor een betere start voor alle baby’s en ouders! ?

Mandy Zuidhoek – Babycursus.com

Back To Top