skip to Main Content

Je bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening van onze nieuwe sorteerlocatie in Utrecht. De opening is, geheel in stijl met deze tijd, helemaal online. Via Facebook live kun je er bij zijn, we starten om 11.00 uur! Onze oprichtster en directeur Marjolijn Hermus doet de officiële opening. Regio coördinatoren-Utrecht Mirjam Millenaar & Martina Priekaar geven een inkijkje en ook horen jullie hoe het zo gekomen is……9 jaar na de oprichting van Stichting Babyspullen.

WAT: feestelijke opening van Stichting Babyspullen Utrecht

WANNEER: vrijdag 9 april van 11.00-11.15 uur

WAAR: @home

HOE: via Facebook Live met deze link >> https://fb.me/e/1fEYs7uiV

Met grote dank aan Camelot Vastgoedbeheer BV die de ruimte kosteloos ter beschikking stelt aan Stichting Babyspullen en een schenking van het K.F. Heinfonds. En natuurlijk de enorm succesvolle crowdfunding actie in december waarbij we, door de hulp van velen van jullie, binnen no-time het benodigde bedrag voor de klapkratten hebben mogen ontvangen. De aangeschafte klapkratten zijn hard nodig voor het sorteren van alle mooie lieve babyspullen. Voor en achter de schermen is er heel veel werk verzet door de vrijwilligers. Er is een muurtje verwijderd, geschilderd, er zijn sorteertafels geregeld, een kast getimmerd, gepoetst, geschrobd en er zijn nieuwe vrijwilligers geworven. SBS Utrecht is al een paar weken vast onderdeel in de logistieke keten in Nederland.

Op 12 maart 2021 vierden wij ons 9 jarig bestaan. Nog een mijlpaal. Wat met de droom van een jonge moeder begon….. De droom heeft in de afgelopen 9 jaar en samen met 300 vrijwilligers, een waanzinnige vlucht gemaakt. Van de zolder in Heerhugowaard & 300 babypakketten in gebruikte luier dozen naar een professionele organisatie met een sorteer en distributiecentrum in Heerhugowaard en nu een nieuwe sorteerlocatie in Utrecht. De stichting heeft meer dan 26.000 jonge ouders geholpen met een babystartpakket en evenzovele kinderen geholpen aan een goede start in hun leven. En we zijn enorm trots dat we, met deze sorteerlocatie in Utrecht, weer een stap verder zijn en nog meer baby’s een goede start kunnen geven in hun leven.

Ben je erbij op vrijdag de 9e april om 11.00 uur met een kopje thee of koffie @HOME via FB live?

Mede mogelijk gemaakt door:

Back To Top