Je hebt een babystartpakket ontvangen. We hopen dat je er blij mee bent!

Wil je ons helpen door een korte vragenlijst in te vullen? Daarmee doe je ons een groot plezier, met jouw feedback kunnen wij onze service verder verbeteren.

We zijn altijd blij met mensen die hun persoonlijke verhalen willen delen. Jouw verhaal en eventueel een foto helpt om de stichting bij meer mensen bekend te maken. Natuurlijk mag dat ook anoniem.

Wil jij je verhaal met ons delen? Stuur deze dan naar info@stichtingbabyspullen.nl.