stichting babyspullen inhoud babystartpakket

Datum: 17 juni tot 21 juni
Tijd: De hele dag
Locatie:

Wegens het grote succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een Vriendenweek georganiseerd door Stichting Babyspullen. In de week van maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni openen wij onze deuren voor groepen vrienden, buren, familie, collega’s et cetera onder het motto: ‘Samen aan de slag’.

Kijk hier voor meer informatie: www.stichtingbabyspullen.nl/vriendenweek-samen-aan-de-slag/

Categorie:

Dit bericht heeft 0 reacties