Statiegeldactie bij AH Almere Stad

Datum: 1 september tot 30 september
Tijd: De hele dag
Locatie: Albert Heijn

De gehele maand September wordt bij de Albert Heijn in Almere Stad een statiegeldactie gehouden voor Stichting Babyspullen. Klanten kunnen hun statiegeld bon inleveren bij de Albert Heijn zodat het bedrag word gedoneerd aan Stichting Babyspullen. Stichting Babyspullen maakt hier babystartpakketten van.

Waarom is dat zo hard nodig? Omdat niet alle (aanstaande) ouders in Nederland het even breed hebben en hun kindje alle spullen kunnen geven, die zij in die eerste maanden nodig hebben. Stichting Babyspullen zamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan deze ouders.

Met de bijdrage van uw statiegeldbedrag helpt u mee om zoveel mogelijk pakketten te maken en te verstrekken. Alvast bedankt namens Stichting Babyspullen!

Categorie: