Sorteermarathon shift 3

Datum: 29 juni
Tijd: 18:30 - 21:30
Locatie: Stichting Babyspullen

Help ons helpen: Sorteermarathon!

Onze oproepjes voor doneren zijn een groot succes, maar wij zoeken nog zoveel mogelijk vrijwilligers die ons de komende tijd willen helpen met sorteren.

Ook wij worden helaas getroffen door de Corona-crisis en dreigen daardoor een achterstand te krijgen in het uitgeven van onze babystartpakketten. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, want wij willen alle baby’s die dit nodig hebben zoveel mogelijk helpen aan een goede start!

Onze inzamelpunten zijn recent bijna allemaal weer open gegaan in het land, dat betekent dat wij gelukkig weer heel veel kleding hebben mogen ontvangen. Deze kleding moet nu gesorteerd, gevouwen en ingepakt worden voor onze babystartpakketten.

Kom jij ons helpen?

Categorie: