NLdoet 2020

Datum: 13 maart tot 14 maart
Tijd: De hele dag
Locatie:

Tijdens NLdoet staat vrijwilligerswerk in de spotlights en is iedereen van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken voor het goede doel. Gewoon voor een dag!

Duizenden organisaties hebben zich al aangesloten bij NLdoet en ook Stichting Babyspullen is van de partij. Voor Stichting Babyspullen is NLdoet een mooie kans om nog meer baby’s die opgroeien in armoede een goede start te geven.

Wij zijn dan ook van de partij op verschillende locaties!

Categorie:

Dit bericht heeft 0 reacties