skip to Main Content

Maandelijkse inloopdag Utrecht

Kaart wordt geladen...

Datum: 19 februari
Tijd: 10:00 - 13:00
Locatie: Stichting Babyspullen Utrecht


Let op! Vanwege de voorjaarsvakantie is de inloopzaterdag verplaatst naar een weekje eerder. In plaats van 26-2 houden we deze op 19-2!

Inloopdag is tijdelijk alleen op inschrijving mogelijk, mail naar: utrecht@stichtingbabyspullen.nl om te controleren of er nog plek is.

Elke laatste zaterdag van de maand vindt bij Stichting Babyspullen in Utrecht een inloopdag plaats. Vanaf 10 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s middags ben je van harte welkom bij ons pand aan de Spoordijk 17 in Utrecht.

Tijdens de inloopdag kun je een paar uurtjes meehelpen met het sorteren van binnengekomen babyspullen. Op deze manier kun je vrijblijvend eenmalig ervaren hoe het is om te helpen als sorteervrijwilliger (en wie weet wil je hierna wel aan de slag als vaste sorteervrijwilliger!)

We maken er een gezellige dag van!

Categorie:
Back To Top

Ja, ik word bestie en steun een moeder in armoede

Wordt Bestie

Met jouw vaste, maandelijkse of jaarlijkse donatie, maak jij het verschil!

Met een jaar lang donateurschap geef jij het eerste deel van het babystartpakket aan een pasbevallen moeder.

Elke dag worden er 35 baby’s geboren in armoede. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. Daarom zorgen wij voor een babystartpakket dat ouders de eerste twee levensjaren helpt hun baby een goede basis te geven.

Steun jij onze actie? Samen kunnen we nog veel meer kinderen een warme start geven!