Maandelijkse Inloopdag Voor Vrijwilligers

Datum: 4 juli
Tijd: 10:00 - 14:00
Locatie: Sorteercentrum

Inloopdag is tijdelijk alleen op inschrijving mogelijk, mail naar: evenementen@stichtingbabyspullen.nl om te controleren of er nog plek is.
Tijdelijk is de inloopdag alleen voor onze vrijwilligers.

Elke eerste zaterdag van de maand vindt bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard een inloopdag plaats. Vanaf 10 uur ’s ochtends tot 2 uur ’s middags ben je van harte welkom bij ons pand aan het Nijverheidsplein 2F te Heerhugowaard.

Tijdens een inloopdag kun je gewoon binnen komen lopen om een idee te krijgen over wat wij doen en hoe wij te werk gaan. Een leuke manier om vrijblijvend kennis te maken met de stichting.

Een paar uurtjes meehelpen

Tijdens een inloopdag kun je ook een paar uurtjes meehelpen met het sorteren van binnengekomen babyspullen. Leuk om te ervaren hoe makkelijk het is om iets bij te dragen. Neem gerust iemand mee en maak er een gezellige dag van.

Tip: naast ons sorteercentrum zit kringloopwinkel Cyan. Mooie combinatie voor een gezellige en waardevolle zaterdag.

Categorie: