Inzamelactie NGK Rijnwaarde Wereldarmoededag

Datum: 15 oktober tot 22 oktober
Tijd: De hele dag
Locatie: NGK Rijnwaarde

NGK Rijnwaarde steunt voor de vierde keer Stichting Babyspullen door een week lang een inzamelactie voor kleding, speelgoed en verzorgingsproducten te houden.

Van 15 oktober t/m 22 oktober is de rode inzamelcontainer te vinden bij de ingang!

Daarnaast houden zij in het kader van Wereld Armoede Dag onder haar gemeenschap een collecte op 17 oktober.
Stichting Babyspullen probeert deze dag zoveel mogelijk geld in te zamelen om zoveel mogelijk gezinnen te kunnen helpen die dat nodig hebben. Vandaag de dag leven in Nederland nog steeds 1 op de 13 kinderen in armoede.

Categorie: