Inzamelactie bij Zorgweek A.S.R Zorg

Datum: 30 augustus tot 10 september
Tijd: De hele dag
Locatie:

In de hal van het a.s.r.-hoofdkantoor staat van 30 augustus tot 10 september een babybedje. Hierin kan het totale a.s.r. personeel (ruim 4000 man!) allerlei babyspullen doneren voor Stichting Babyspullen. In het kader van haar “Zorgweek” zetten zoveel mogelijk a.s.r. zorg -medewerkers zich deze week in voor verschillende maatschappelijke organisaties en dit jaar is Stichting Babyspullen 1 van de organisaties die zij ondersteunen.
Categorie: