Inloopdag Juni 2019

Date(s) - 01/06/2019

Stichting Babyspullen

Categorieën

Elke eerste zaterdag van de maand vindt bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard een inloopdag plaats. Vanaf 10 uur ’s ochtends tot 2 uur ’s middags bent u van harte welkom bij ons pand aan het Nijverheidsplein 2F te Heerhugowaard. Tijdens een inloopdag kunt u gewoon binnen komen lopen om een idee te krijgen over wat wij doen en hoe wij te werk gaan. Een leuke manier om vrijblijvend kennis te maken met de stichting.

Een paar uurtjes meehelpen

Tijdens een inloopdag kunt u ook een paar uurtjes meehelpen met het sorteren van binnengekomen babyspullen. U maakt ons daar heel blij mee en wellicht ontdekt u dat u dit wel vaker wilt doen.  Stichting Babyspullen kan baby’s en (aanstaande) ouders alleen helpen dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken.