skip to Main Content
actieweek stichting babyspullen

“Goede voornemens week” bij Stichting Babyspullen

Kaart wordt geladen...

Datum: 21 januari tot 25 januari
Tijd: 00:00
Locatie: Stichting Babyspullen


Als straks de feestdagen achter ons liggen en er geproost is op een nieuw jaar, is het weer tijd voor de goede voornemens en dus ook voor de inmiddels bekende “Goede Voornemens week” bij Stichting Babyspullen. Begin het nieuwe jaar goed, ook voor een ander! Schrijf je nu en kom ons één of meerdere dagdelen helpen.

Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Waarom wij dat doen? Omdat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede. In grote steden is dat soms zelfs 1 op de 4 kinderen… Wij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start! Dus help mee en laat deze kinderen en hun ouders niet in de kou staan.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het voorsorteren van de binnengekomen donaties, het vouwen van de babykleertjes en het maken van de babystartpakketten. Met een paar uurtjes extra hulp zijn wij al heel erg blij!

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de volgende dagdelen en extra avondopenstellingen:

Maandag 21 januari       9.00 – 12.00        /              12.30 – 15.00      /              19.15 – 22.00
Dinsdag 22 januari          9.00 – 12.00        /              12.30 – 15.00      /              19.15 – 22.00
Woensdag 23 januari     9.00 – 12.00
Donderdag 24 januari    9.00 – 12.00        /                                                             19.15 – 22.00

Vrijdag 25 januari            9.00 – 12.00

Dus meldt u nu aan en ontvang naast onze grote dank ook een leuke foto voor op Social Media. Natuurlijk zorgen wij voor koffie, thee en iets lekker, een gezellige sfeer en genoeg werk! Het is ook mogelijk om u op te geven met een groep. Dus vraag uw buren, collega’s, familie en vrienden of zij een paar uurtjes over hebben om zich aan het begin van het nieuwe jaar in te zetten voor een ander.

Opgeven kan via ons emailadres info@stichtingbabyspullen.nl; vermeldt hierbij het dagdeel en met hoeveel personen u wilt komen. Ook voor vragen kunt u hier terecht.

 

Heel graag tot ziens tijdens onze Goede voornemens Week!

 

Stichting Babyspullen

Nijverheidsplein 2F Heerhugowaard

Categorie:

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top