Geld inzamelactie bij Esthers Boekenplank

Datum: 1 mei tot 30 juni
Tijd: De hele dag
Locatie:

Van 1 mei t/m 30 juni 2021 loopt er een inzamelactie via www.esthersboekenplank.nl. Dit is een platform waar je 2e hands boeken kunt kopen. Als u hier een boek koopt gaat 10% van de opbrengst naar Stichting Babyspullen.

Vindt u ook dat elk kind recht heeft op een goede start? Koop dan een boek via Esthers boekenplank en doneer hiermee een bedrag aan Stichting Babyspullen! Van de opbrengst kopen wij (schaarse) babyspullen voor onze babystartpakketten. Voor meer informatie over onze Stichting zie www.stichtingbabyspullen.nl

Maak de actie kenbaar in uw omgeving en help ons aan een mooie opbrengst!

Categorie: