Extra Yard Sale bij Stichting Babyspullen Utrecht!

Kaart wordt geladen...

Datum: 16 oktober
Tijd: 14:00 - 17:00
Locatie: Sorteercentrum

Soms krijgen we items gedoneerd die te groot zijn voor onze babystartpakketten. Retourneren aan gevers kunnen we niet, omdat de donaties (merendeels) anoniem zijn. Om ervoor te zorgen dat de gift toch ten goede komt van Stichting babyspullen zoals de gever het bedoeld heeft, verkopen we deze items.

Nog steeds leven vandaag de dag in Nederland 1 op de 13 kinderen in armoede. Op 17 oktober is het Wereld Armoede Dag en in aanloop naar deze dag willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen om zoveel mogelijk gezinnen te kunnen helpen die dat nodig hebben.

Kom jij kijken op de Spoordijk 17 bij de yard sale? Alle items 1,- !

Denk aan babynestjes, badringen, potjes, muziekmobiles, groot speelgoed, draagzakken, buggies, maxi cosi’s en meer..

Categorie: