skip to Main Content

Donateursdag 2020 (AFGELAST!)

Kaart wordt geladen...

Datum: 3 oktober
Tijd: 12:30 - 16:30
Locatie: sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard


Op zaterdag 3 oktober openen we onze deuren voor de donateurs die met hun financiële bijdragen het werk van onze stichting mogelijk maken. Ben jij donateur en wil je Stichting Babyspullen wel eens van dichtbij komen bekijken? Meld je dan hieronder aan.

Om 12.30 word je ontvangen met koffie thee en wat lekkers. Een van onze bestuursleden zal een welkomstwoordje houden. Daarna krijg je een rondleiding door ons pand en die is extra leuk na de verbouwing van de bovenverdieping in maart. Na een korte presentatie over Stichting Babyspullen en onze doelstellingen, komt een van onze hulpverleners vertellen over wat het babystartpakket betekent voor haar cliënten.

Rood gehaakt hartje

Meld je aan via evenementen@stichtingbabyspullen.nl zodat wij weten hoeveel donateurs er komen.

Er geldt een maximum van 20 personen waarbij de groep gesplitst wordt om te kunnen zorgen dat wij de geldende richtlijnen kunnen volgen en je toch een interessant programma kunnen bieden.

Ben je nog geen donateur? Je kunt al een bijdrage leveren vanaf € 3,- per maand. Net zoveel als een cappuccino of kop thee op een terras. Als je dat drie jaar lang doet, help je een kind door de belangrijke eerste 1000 dagen heen. Hoe gaaf is dat? Kijk voor meer informatie op https://stichtingbabyspullen.nl/word-donateur/.

 

Categorie:
Back To Top