Boodschappenactie 2019

Date(s) - 11/05/2019
Hele dag

Categorieën

Na het succes van vorig jaar, organiseert Stichting Babyspullen dit jaar nogmaals een landelijke boodschappenactie. Dit jaar vindt de actie plaats op 11 mei, ter gelegenheid van Moederdag. Onze vrijwilligers delen op deze dag boodschappenlijstjes uit met daarop artikelen die we goed kunnen gebruiken voor de babystartpakketten. Wij vragen het winkelend publiek om één of meer producten van het lijstje te kopen en in te leveren bij de vrijwilligers.

Hiermee vragen we aandacht voor (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben en daardoor niet de noodzakelijke babyuitzet voor hun kindje kunnen aanschaffen.

Maak deze actie kenbaar in jouw omgeving en doneer de producten aan Stichting Babyspullen.  Elk kind heeft recht op een goede start!
Klik hier voor meer informatie, of
neem contact op met info@stichtingbabyspullen.nl.