Babykleding sortering bij Boogh Utrecht

Datum: 13 maart
Tijd: 10:00 - 15:00
Locatie: Stichting Boogh

Sinds kort is Boogh Utrecht Leidsche Rijn een officieel inzamelpunt van Stichting Babyspullen. We willen graag kleding sorteren en er een gezellige dag van maken met elkaar. Vrijwilligers, medewerkers en cliënten van Boogh.

Een specifieke opleiding of achtergrond wordt voor deze klus niet gevraagd, maar wel de volgende eigenschappen:
 enthousiasme
 communicatieve, open houding
 affiniteit met mensen met hersenletsel

Inschrijven? https://www.nldoet.nl/klus/sorteren-babykleding-voor-stichting-babyspullen-gezellig-waardevol#block-projectsubscribe

Categorie:

Dit bericht heeft 0 reacties