Arabic

Entrée gratis

Doneer nuAanmelden

October 11, 2023

Klein beginnen, groots dromen en doen. Niet voor jezelf, maar voor een ander, door overschot te delen, om de wereld samen een beetje mooier te maken. En dat heeft Stichting Babyspullen maar liefst 40.000 keer mogen doen. Vandaag is met veel liefde en zorg het 40.000e babystartpakket gemaakt en verstuurd.

De combinatie van bijna 400 betrokken en trouwe vrijwilligers – aangewakkerd door de droom van oprichter Marjolijn Hermus – en maatschappelijk betrokken partners, maakt dat we dit punt hebben kunnen bereiken.

Wij zijn ontzettend dankbaar voor alle steun die wij hebben ontvangen van vrijwilligers, partners, gemeenten en particulieren. Wij blijven ons onverminderd inzetten voor onze missie en streven ernaar om nog meer gezinnen te bereiken en te voorzien van de benodigde babystartpakketten.

Dank voor jullie steun!

Spread the love!