skip to Main Content
Esther Bodegraven Nieuwe Vrijwilligerscoördinator

Met dit bericht willen we laten weten dat we Esther Bodegraven hebben aangenomen voor de functie van vrijwilligerscoördinator in het sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard.

We zijn blij dat we zo snel een kandidaat konden vinden voor deze functie, Esther is al bekend met Stichting Babyspullen en heeft veel ervaring met het werken met vrijwilligers. In het stukje hieronder stelt Esther zichzelf kort voor:

“Bij deze wil ik mij kort even voorstellen. Ik ben Esther Bodegraven, woon in Sint Pancras en ben getrouwd, heb drie kinderen en een prachtige kleinzoon.

Sinds een jaar ben ik werkzaam als teamleider administratie van Stichting Babyspullen in Heerhugowaard en eerste aanspreekpunt voor de regiocoördinatoren in het hele land. Nu kan ik trots vertellen dat ik de rol van vrijwilligerscoördinator op mij mag nemen.

Ik zal de ochtenden van maandag tot en met vrijdag in de loods te vinden zijn en hoop dat ik op deze wijze mijn bijdrage kan leveren aan het geweldige werk wat we met z’n allen doen.”

De officiële eerste werkdag van Esther is op 15 augustus, maar ze is vandaag al begonnen om zich in te werken. Esther blijft nog drie uur per week beschikbaar voor het administratieteam.

We wensen Esther heel veel werkplezier in haar nieuwe functie.

Back To Top

Ja, ik word bestie en steun een moeder in armoede

Wordt Bestie

Met jouw vaste, maandelijkse of jaarlijkse donatie, maak jij het verschil!

Met een jaar lang donateurschap geef jij het eerste deel van het babystartpakket aan een pasbevallen moeder.

Elke dag worden er 35 baby’s geboren in armoede. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. Daarom zorgen wij voor een babystartpakket dat ouders de eerste twee levensjaren helpt hun baby een goede basis te geven.

Steun jij onze actie? Samen kunnen we nog veel meer kinderen een warme start geven!