skip to Main Content

Dinsdag 13 april vond de allereerste ‘werkdag’ plaats op de nieuwe sorteerlocatie in Utrecht. Coördinator Mirjam, teamleiders Nynke en Joyce en regiovrijwilliger Heleen zijn enthousiast aan de slag gegaan. Lees hier meer over deze enthousiaste vrijwilligers en neem een kijkje achter de schermen.

Maak kennis met…. Coördinator Mirjam

Ik ben Mirjam 41 jaar en mama van Logan van net 3 en Bella van net 1,5. Ik ben nu 2 jaar regio coordinator voor de provincie Utrecht, samen met Martina. Dat doe ik met veel liefde en passie. Acties en evenementen opzetten, fundraisers, vraagbaak, aanspreekpunt voor de regiovrijwilligers en sorteercentra, en als een spin in het web alle lijntjes voor de regio kennen, bij elkaar houden en uitzetten. Nu met de nieuwe Utrecht vestiging, ga ik daar ook de dagelijkse leiding verzorgen, de vrijwilligers werven, aansturen en de werkroosters plannen, en verder de dagelijkse operationele dingen. Ik ben vanaf het begin door Marjolein en Nanda erbij betrokken, en heb geholpen met het operationeel en startklaar krijgen van de vestiging, van soppen en schoonmaken, tot lokale samenwerkingen opzetten en inrichten. Ik heb veel ideeën en bruis van enthousiasme om deze tweede locatie een supersucces te maken! Al met al twee hele drukke vrijwilligersfuncties, maar ik doe het ontzettend graag!

Maak kennis met… teamleiders Nynke en Joyce

Nynke is al jaren hét inzamelpunt in Leidsche Rijn. Ze is ontzettend actief voor Stichting Babyspullen. Zo organiseerde ze zelf sorteeravonden op haar eigen zolder met buurvrouwen en vriendinnen.

Joyce is al lang vrijwilliger bij Stichting Babyspullen en is actief in Nieuwegein. Ze organiseert regelmatig acties en inzamelingen via haar netwerk waarvan de opbrengst 1x per maand naar Heerhugowaard brengt. Ze helpt dan altijd graag een handje mee met het sorteren.

Maak kennis met… regiovrijwilliger Heleen

Heleen is vaste regiovrijwilliger en komt uit Abcoude. Heleen helpt Stichting Babyspullen met allerhande. Zo haalde zij geregeld het inzamel- en opslagpunt Shurgard in Hilversum leeg om vervolgens thuis alles voor te sorteren. Gesorteerd bracht zij het weer terug naar Shurgard om zo te helpen met de achterstand die was opgelopen in Heerhugowaard door maatregelen rondom covid-19.

v.l.n.r.: Marjolijn, Nynke, Martina en Mirjam.
Back To Top