skip to Main Content

We zijn ontzettend blij met de babyspullen die we gedoneerd krijgen. Toch is er een aantal items waar we extra om verlegen zitten, deze schaarse artikelen krijgen we minder vaak gedoneerd. We ontkomen er daarom niet aan om af en toe artikelen in te kopen.

Doneren via de webshop

Sommige donateurs kopen schaarse items voor ons in en brengen dat naar een inzamelpunt. Het is echter ook mogelijk om via onze webshop direct een artikel voor ons te kopen. In onze webshop actie.stichtingbabyspullen.nl vind je producten die we goed kunnen gebruiken, zoals kruiken, slaapzakken en hydrofiele luiers. Je kiest het artikel uit dat je graag aan Stichting Babyspullen wilt doneren en je kunt dat direct via iDEAL afrekenen.

Startpakket doneren

Je kunt via onze webshop losse items doneren zoals rompertjes (5 stuks voor €10,00) of broekjes (2 stuks voor €6,-), maar je hebt ook keuze uit diverse pakketten.

  • In een Babystartpakket zit alles dat je nodig hebt om je kindje de eerste maanden te verzorgen. Kijk hier voor de precieze inhoud van de pakketten
  • Het Bed/Bad Pakket bevat schaarse artikelen zoals verzorgingsproducten, een deken, kruik en een slaapzak

(Kraam-)cadeautip

Ken je dat? Iemand vraagt aan je wat je voor je verjaardag wilt. Of onder de kerstboom. Of als kraamcadeau. Eigenlijk heb je alles al en je weet niks te vragen. Via onze webshop is het nu heel gemakkelijk om te vragen om een donatie te doen waar je een ander gezin mee helpt. Je vraagt bijvoorbeeld een deken, niet voor jezelf maar voor een kindje in armoede. Of babykleertjes. Niet voor je eigen pasgeborene, maar voor een andere baby die het goed kan gebruiken.

Neem een kijkje

Bezoek onze webshop actie.stichtingbabyspullen.nl en bekijk ons aanbod. Ervaar zelf hoe makkelijk het is om online spullen te doneren. Iedere bijdrage, groot en klein is welkom en stelt ons in staat om nog meer baby’s een goede start te geven.

Back To Top