- 
Arabic
 - 
ar
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Polish
 - 
pl
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk
Search
Close this search box.

menu

Search
Close this search box.

Help een baby

Help een baby

Ik doneer een kruik

Een koud bedje, een lege kledingkast en de thermostaat op nul. Ook deze winter worden weer iedere dag 35 baby’s in Nederland in armoede geboren. Zij hebben onze steun keihard nodig. Jij kunt het verschil maken voor deze baby’s! Doneer vandaag nog een kruik en zorg ervoor dat nog deze winter een baby in een warm bedje terechtkomt.

DoneerProduct_Kruik

Help nu een baby!

Stichting Babyspullen is er voor baby’s die in armoede geboren worden. Jaarlijks geven we circa 5.750 babystartpakketten uit vol met kleding, bedden- en badgoed, verzorgingsproducten en luiers. Deze spullen worden gedoneerd door mensen in Nederland en liefdevol gesorteerd en ingepakt door vrijwilligers. Er is echter een groot tekort aan beddengoed en kruiken, en daarom willen we deze winter warme spullen inkopen voor 750 babybedjes.
Help mee! Voor 12,50 geef je een baby nog deze winter een veilige kruik.

Iedere gift is van harte welkom. Veel dank voor jouw steun!

 

ONTZETTEND BEDANKT!

ONTZETTEND BEDANKT!

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Met een financiële donatie help je ons met het kunnen schenken van babystartpakketten aan (aanstaande) ouders, die het financieel zwaar hebben. Met jouw donatie kunnen we zorgen dat ontbrekende artikelen kunnen worden ingekocht en dat het proces van het maken van de babystartpakketten bekostigd kan worden. Met financiële steun werken we toe naar het schenken van babystartpakketten aan alle baby’s die dat nodig hebben. Omdat elk kind recht heeft op een eerlijke start! 

  • Met een donatie van €10 kunnen we een romper, een shirt en een broek in het pakket doen. 
  • Met een donatie van €25 kunnen we een deken en een kruik en een omslagdoek in het pakket doen. 
  • Met een donatie van € 80 kan het eerste babystartpakket worden verstrekt met de basisartikelen voor ongeveer het eerste halfjaar.


Direct doneren kan ook op rekeningnummer NL14RABO0144346958 t.n.v. Stichting Babyspullen.
 

Schenk een periodieke gift met fiscaal voordeel, door middel van een schenkingsovereenkomst. 

Volg ons!