skip to Main Content

Stichting Babyspullen ontvangt met regelmaat schitterende donaties. Een van deze gulle donateurs is Marjolijn Knol. Graag zetten we haar door middel van een kort interview in het zonnetje. Dank Marjolijn voor je steun!

Zou je jezelf even kort voor kunnen stellen?

Ik ben Marjolijn (42 jaar) en mama van Thies en Fee. We wonen op Schiermonnikoog en in het dagelijkse leven ben ik kok in het restaurant van mijn vriend op het eiland. In de zomer maak ik ijs voor de ijssalon die bij het restaurant hoort, erg druk, maar superleuk om te doen, blije gezichtjes als er bijvoorbeeld weer smurfenijs is!

Hoe ben je met Stichting Babyspullen in aanraking gekomen?

Ik heb de stichting ontdekt via Facebook. Ik steun elk jaar een ander goed doel en voor 2020 is dat Stichting Babyspullen. Als mama van twee had ik natuurlijk veel kleertjes liggen die niet meer pasten en bij Stichting Babyspullen komt het sowieso goed terecht.

Waarom ligt de stichting je zo aan het hart?

Ik vind het fijn dat het een laagdrempelige organisatie is. Hulp vragen is soms al moeilijk genoeg en als het dan ook nog via ingewikkelde formulieren gaat en allerhande instanties kan dat ontmoedigend werken. Daarnaast is het gevoel sterk dat elke ouder het beste wil voor zijn of haar kindje; wat een stress moet het geven als dat niet kan. Zelf heb ik nooit in de situatie gezeten dat het lastig was kleertjes voor de kinderen te kopen, maar met Corona zijn het voor ons ook spannende tijden. Maar ik voel me bevoorrecht hier op Schiermonnikoog te wonen met de prachtige natuur en ruimte, en onze kinderen komen niets tekort. Al dat goede wil ik graag delen en doorgeven.

Wat zou je wens zijn voor baby’tjes en ouders, in deze toch wel turbulente tijd, die het thuis niet zo breed hebben?

Zorg goed voor jezelf, ook dan kun je goed voor je kindje zorgen, speel, lach, stoei, zing. En vanaf Schiermonnikoog wellicht makkelijk gezegd, maar ga naar buiten!

Voor Stichting Babyspullen hoop ik dat er een tijd zal zijn dat jullie werk overbodig is, tot die tijd, veel gulle gevers, goede moed en een goede gezondheid!

Stichting Babyspullen ook steunen? Meer hierover lees je op: https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-geven/


Back To Top