skip to Main Content
Donatie boxpakjes Felice Veenman

Hartverwarmend is het iedere keer weer, de bijzondere donaties die we steeds weer mogen ontvangen. Bij deze een ‘shout out’ naar Felice Veenman van Babyenkind.nl die heel wat babietjes blij heeft gemaakt maakt een boxpakje.

Felice heeft jarenlang gewerkt als docente drama. Haar liefde en passie voor het werken met jonge kinderen sloot naadloos aan bij website Babyenkind welke ze nu al meer dan 12 jaar beheerd. Een platvorm met informatieve artikelen om moeders met elkaar in contact te brengen over alles wat het moederschap met zich meebrengt.

Na het sluiten van de online shop, die ook verbonden was aan de website, heeft Felice een deel van haar inventaris verkocht, maar vond het ook niet meer dan logisch om ook een deel te schenken. Via een kleine zoektocht kwam ze terecht bij Stichting Babyspullen en heeft een groot pakket met ongeveer 150 boxpakjes (welke schaars zijn!) gedoneerd.  “Moeder zijn is een drijvende kracht in mijn leven; een oer-drive, die je soms verbazend veel kracht geeft” aldus Felice. Het is dus niet voor niets dat ons doel om ieder kind een goede start te bieden haar aan het hart gaat.

“May your heart always be joyful and may your song always be sung; may you stay forever young.” (John Lennon). Felice haar antwoord op de vraag wat ze alle babietjes die haar boxpakjes ontvangen zou toewensen. Wij sluiten ons volledig bij deze boodschap aan.

Namens alle babietjes, dank voor je steun Felice!

Deze donatie is gedaan voor de uitbraak van Corona en de boxpakjes hebben dus allen al een mooie bestemming gekregen.

Back To Top