skip to Main Content

We kijken terug op een bijzonder mooi moment waar we lang naar toegeleefd hebben. Nog maar 9 jaar geleden begon Marjolijn Hermus-Piet en haar man met het verzamelen van babyspullen en inmiddels is er zelfs een tweede sorteerlocatie geopend. Hoe bijzonder is dat! Zonder onze betrokken vrijwilligers, donateurs en partners was dit nooit gelukt.

Vrijdag 9 april was de officiële opening van de nieuwe locatie in Utrecht. Het is ontzettend leuk om zoveel enthousiaste reacties op de opening te mogen ontvangen. De livestream op Facebook is goed bekeken: vanuit huis maar ook in ons sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard! 

Overhandiging van de sleutel door Camelot aan Stichting Babyspullen, de start van het vouwen, het meekijken vanuit Heerhugowaard & in gesprek over de mijlpaal: kijk hier de video terug.

Met dank aan K.F. Heinfonds en Camelot Vastgoedbeheer BV

K.F. Heinfonds heeft een bijzondere schenking gedaan en Camelot Vastgoedbeheer BV heeft de ruimte in Utrecht kosteloos ter beschikking gesteld aan Stichting Babyspullen. Beide organisaties vertellen er meer over:


Camelot vindt het belangrijk dat maatschappelijk betrokken partijen, zoals de Stichting Babyspullen, de ruimte krijgen om goed te doen. Op deze locatie hadden we een ruimte beschikbaar die goed aansluit op de behoeften van de stichting. Dan vinden we het gaaf om ons steentje bij te kunnen dragen. We wensen de Stichting veel succes en zullen blijven helpen, waar mogelijk.’


De tweede sorteerlocatie zorgt ervoor dat Stichting Babyspullen efficiënter kan werken met meer vrijwilligers zodat zij nóg meer kinderen in armoede kunnen bereiken. Dat steunen wij graag. Ook de samenwerking met verschillende Utrechtse organisaties en dagbestedingslocaties juichen wij toe. Het is een initiatief waar veel aspecten, die wij als fonds belangrijk vinden, samenkomen.’

Back To Top