Boodschappenactie 11 Mei Was Een Groot Success!

Afgelopen 11 mei is er door verschillende instanties en vrijwilligers voor Stichting Babyspullen ingezameld.

Tijdens boodschappenacties worden er boodschappenlijstjes uitgedeeld. Hiermee vragen we het winkelend publiek om één of meer van onze schaarse items mee te nemen tijdens het boodschappen doen.

Hartstikke bedankt!

Wij willen Soroptimisten Alkmaar, Zeeman Middelburg en alle andere vrijwilligers die hebben geholpen met inzamelen hartelijk bedanken! Daarnaast bedanken we natuurlijk ook iedereen die op 11 mei heeft gedoneerd. Hieronder een overzichtje van wat er is opgebracht:

Opbrengst Soroptimisten Alkmaar (Broekerveiling)
Opbrengst Zeeland (Zeeman Zeeland)
Opbrengst Tilburg (AH Tilburg)
Opbrengst Zwanenburg (AH Zwanenburg)
Opbrengst Utrecht (Huis ter Heide)
Opbrengst Soesterberg (Plus Soesterberg)

Dankzij deze donaties kunnen we weer ontzettend veel babystartpakketten mee compleet maken.

Boodschappenactie gemist?

Heb je onze boodschappenactie op 11 mei gemist, maar wil je ons alsnog steunen?  Je kan ons ook financieel steunen. Word donateur voor slechts € 3,- per maand, of doe eenmalig een donatie via onze webshop. Van deze financiële donaties kopen wij onze schaarse items in.

Zelf inzamelen voor Stichting Babyspullen?

Wij organiseren vaker inzamelacties. Zou jij het leuk vinden om zelf in te zamelen voor Stichting Babyspullen? Via deze link vind je meer info over boodschappenacties. Wil je zelf eerder een inzamelactie organiseren? Stuur dan een mailtje naar evenementen@stichtingbabyspullen.nl