We willen onze vrijwilliger Maike eens extra in het zonnetje zetten. Zij is enorm goed in het sluiten van de beste deals. Kijk maar eens wat zij voor € 250 kan shoppen met een bedrag dat ze heeft gekregen van een gulle gever! Maike regelt o.a. boodschappen acties (dat winkels zelf spullen voor ons gaan inzamelen), statiegeld acties en nog veel meer.

Ben je ook zo’n Maike en wil je iets voor ons betekenen? Graag! Hoe meer mensen zoals Maike hoe beter! Maar voor nu… Maike je bent een topper en wij zijn jou onwijs dankbaar.