skip to Main Content

Het nieuwe jaar luidt men vaak in met een waslijst aan goede voornemens. Zo had fotograaf Saene zelf ook een reeks (persoonlijke)doelen opgesteld waaronder die van van afgelopen weekend. Ze wilde zich inzetten voor een goed doel en met de helft van de opbrengst onze Stichting op weg helpen met een mooie donatie. Om zo nog meer kindjes op weg te helpen.

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. In samenwerking met Saene Photography organiseerde we een aantal New Born shoots welke binnen no time fully booked was. Say what? Jaa echt. Saene is dan ook geen onbekende in de fotografie wereld. Ze werkt deels in Nederland en deels is LA. Als professioneel Fotografe heeft ze zich gespecialiseerd in Kinderfotografie, Kinderportret, Kindermodefotografie en Newborns. 

Wat hebben we veel baby’tjes mogen bewonderen en vastgelegd voor de lens. De liefste kleine neusjes, handjes, voetjes en teentjes kwamen voorbij. We smolten samen met alle ouders weg van alle stralende blikken waarmee ze je aankijken. Ook is het altijd weer bijzonder om de band en interactie tussen ouder en kind(eren) van dichtbij te zien.

We kijken terug op een drukke maar hele fijne dag en danken alle ouders die een shoot geboekt hebben, de fotostudio voor het beschikbaar stellen van de ruimte en natuurlijk Saene voor het vastleggen van deze dierbare momenten. Wordt vervolgd…

Back To Top

Ja, ik word bestie en steun een moeder in armoede

Wordt Bestie

Met jouw vaste, maandelijkse of jaarlijkse donatie, maak jij het verschil!

Met een jaar lang donateurschap geef jij het eerste deel van het babystartpakket aan een pasbevallen moeder.

Elke dag worden er 35 baby’s geboren in armoede. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. Daarom zorgen wij voor een babystartpakket dat ouders de eerste twee levensjaren helpt hun baby een goede basis te geven.

Steun jij onze actie? Samen kunnen we nog veel meer kinderen een warme start geven!