Anja en Marjolijn

Tot ons groot verdriet is onze voormalig voorzitter Anja Schrevel-Blokhuizen overleden op 7 april.

Anja nam in de zomer van 2016 het voorzittersstokje van Leon Hamstra over. In 2019 moest zij haar functie helaas wegens ziekte neerleggen. Anja heeft ons vanaf het begin vol passie en toewijding geholpen.

Zij was een ontzettend fijne voorzitter met een groot hart voor Stichting Babyspullen. Met dank aan haar inzet hebben wij ontzettend veel kindjes een goede start kunnen bezorgen. We missen je!

Voor de mensen die een blijk van medeleven willen geven is er een online gedenkplaats voor Anja ingericht.