Iedereen die ons een warm hart toedraagt door het geven van geld, kennis, kunde of via donaties in natura zien we als vriend. Wil je met jouw bedrijf ook vriend worden? Stuur een mail naar info@stichtingbabyspullen.nl ❤️.

Gouden vrienden (hoofdsponsoren)

Logo MamaLoes

MamaLoes doneert maandelijks een deel van de opbrengst van het eigen merk. Daarnaast ondersteunt ze als opslagpunt en met advies en ondersteuning.

Shurgard helpt ons door in het hele land opslagruimtes beschikbaar te stellen. Daarnaast ondersteunen ze met advies over onze bedrijfsvoering.

Zwitsal doneert regelmatig verzorgingsproducten zoals babydoekjes en lotion. Daarnaast helpen ze ons met zichtbaarheid en marketing.

Philips Avent heeft grote donaties met fopspenen, flessen, borstkolven, drinkbekers, babyfoons en nog veel meer babyprodcuten aan ons geleverd.

Meyco heeft duizenden dekens, lakens, voetenzakken, waskussenhoezen en boxkleden uit de Meyco Baby Bright collectie aan ons geschonken.

Kraamzus doneert regelmatig producten en bieden daarnaast ook een re -integratietraject aan zodat moeders weer stapsgewijs aan het werk kunnen.

Zilveren vrienden

Prenatal

Jollein

Independent Recruiters

Foundation for kids

Kinder zwerfboek

Naïf

Cotton baby

Opslagruimtes

Ook vriend worden?

Vanuit je bedrijf zijn er ook verschillende manieren om een bijdrage te leveren aan de missie van Stichting Babyspullen. Dat kan financieel, maar ook door je kennis en expertise te delen of te ondersteunen bij een project.
Meer informatie over zakelijk ondersteunen ❤️