Beste hulpverlener,

Hieronder vind je het aanvraagformulier voor een babystartpakket bij Stichting Babyspullen. Wil je dit formulier zo volledig mogelijk invullen? De velden met een * zijn verplicht.

Zodra wij het ingevulde aanvraagformulier hebben ontvangen nemen wij de aanvraag in behandeling. Normaal gesproken reageren we binnen een week op je aanvraag. Heb je na een week nog geen bericht van ons ontvangen? Neem dan even contact op via info@stichtingbabyspullen.nl.

Let op! Op dit moment kunnen wij (tijdelijk) minder babystartpakketten uitgeven. Lees hier wat dit voor jouw aanvraag betekent.

Ondanks de foutmelding worden de aanvragen wel verzonden, wacht een paar dagen af tot wij contact opnemen over de aanvragen.

Gegevens van de cliënt

Gegevens kind