skip to Main Content

...Omdat elk kind recht heeft op
een goede start!

Stichting Babyspullen

Met Stichting Babyspullen willen we de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken we via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Beluister hier de podcast

Waarom wij dat doen?

1 op de 13 kinderen in Nederland groeit op in armoede.
Dat zijn maar liefst 35 baby’s per dag!
En in grote steden nog veel meer.
Wij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start. Jij toch ook?
wordt donateur van stichting babyspullen
Slechts € 3,- p/m

Steun jij Stichting Babyspullen?

Hoewel Stichting Babyspullen veel kleertjes gedoneerd krijgt, zijn er altijd spullen nodig die gekocht moeten worden. Jij kunt helpen door donateur te worden. Dat kan al voor slechts € 3,- per maand. Dat is goedkoper dan een cappuccino bij Starbucks!

Lever je babyspullen in

ruim 200 inzamelpunten

Via ons landelijk netwerk zamelen we babyspullen in voor de allerkleinsten. Het gaat om voornamelijk babykleding tot en met maat 92/98. Maar beddengoed, verzorgingsproducten, luiers en flesjes zijn ook van harte welkom! Alles wordt gecontroleerd en daarna op maat gesorteerd. Met deze spullen worden de babystartpakketten door ons gevuld.

inzamelpunten stichting babyspullen

Stichting Babyspullen in cijfers

0
uitgegeven pakketten 2021
0
vrijwilligers
0
donateurs

Laatste nieuwtjes

Wereldarmoede dag 17 oktober 2021

Nog steeds leven vandaag de dag in Nederland 1 op de 13 kinderen in armoede. Op 17 oktober is het Wereld Armoede Dag en in aanloop naar deze dag willen…

Het jaar 2020 in cijfers

Het jaar 2020 vroeg om veel flexibiliteit, creativiteit, geduld en doorzettingsvermogen. Wij kijken met trots terug op dit bijzondere jaar, want ondanks alle uitdagingen konden we weer bijna 5.000 Babystartpakketten…

  • Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Hoofdsponsoren

Shurgard
Logo Zwitsal
Logo KraamZus
Back To Top